Roller bag kulissen

Er du interesseret i en eller flere af de nedenunder roller, bedes du skrive til teaterlospecchio@gmail.com

FRIVILLIGE TIL VÆRTSHOLD

Et værtshold består typisk af 2 personer. Som frivillig til værthold har du som opgave

• At gøre publikumsarealerne klar inden en forestilling begynder
• Checke billetter og stå i bar før forestilligen.
• Stå i bar i pausen
• Rydde op og rydde af, så publikumsarealerne ser ud som før forestillingen startede.

Du vil være et ansigt på foreningen udadtil og derfor er din rolle rigtig vigtig i forhold til at give et godt indtryk. Du behøver ikke at have erfaring, da du ikke kommer til at være alene med opgaven de første mange gange.

LYS- OG LYD TEKNIKER

Lys og lyd er en meget vigtig del af en teaterforestilling. Her på teatret har vores teknikere til opgave at designe og styre lys og lyd til diverse forestillinger og arrangementer. Så hvis du interesserer dig for teknik og har lyst til at udfolde din kreative side, er det lige dig vi har brug for. Du har mulighed for opgaver på teatret 1-5 gange om måneden afhængig af sæsonen. Du behøver ikke have erfaring da vores teknik er simpel, og vi vil guide dig igennem det. Du skal minimum være fyldt 16. Har du lyst til at gøre vores forestillinger endnu bedre med fantastisk lys og lyd så vil vi meget gerne høre fra dig..

KOSTUMIER​

Teatrets kostumierer har til opgave, I samarbejde med de enkelte hold, at finde flotte kostumer til forestillingerne. Dette gælder både vores børne- og voksenhold. Teatret har et stort kostumelager til rådighed med alverdens forskellige kostumer. Du har mulighed for at være kostumier 1-5 gange om måneden afhængig af sæson. Du behøver ikke have nogen erfaring, men blot være interesseret i at finde de bedste kostumer til vores skuespillere.

Holdleder

Som underviser har du ansvaret for et hold. Hvad det indebærer er forskelligt alt efter typen af hold og holdets ambitioner. Er det et børnehold varetager du også kontakten med forældrene. For teatret er holdlederen bindeleddet mellem holdes deltager og teatret generelt. Dvs. at holdlederen tager ansvaret for, at holdet overholder teatret retningslinjer med hensyn til orden og oprydning og følger op ved manglende kontingent indbetaling mv. Til gengæld har holdene mulighed for at søge støtte til opførsel af forestilling i bestyrelsen for eksempel til specielle rekvisitter, kustomer og lignende.